Professioneel en kennis van zaken

Een nieuwe woning laten bouwen is niet te vergelijken met de aankoop of verbouwing van een bestaand huis. Er komt veel bij kijken. Zoekt u een professionele en betrouwbare aannemer voor een nieuwe woning, neem dan contact met ons op. Onze ruime ervaring in combinatie met benodigde specifieke vakkennis staan garant voor een huis, passend bij uw wensen. Wij denken actief met u mee en geven deskundig advies.

Betrouwbaar en transparant

Wij gaan altijd te werk met een vast team van diverse onderaannemers, waarvan we uit ervaring weten dat ze kwaliteit leveren. Voordat het bouwen begint zoeken wij alles voor u uit. U krijgt altijd een totaaloverzicht van de kosten, materialen en een zo’n precies mogelijke schatting van de planning. Hierna bent u ervan verzekert dat er geen extra kosten bijkomen.

Persoonlijk gesprek

Bij de nieuwbouw streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, zonder daarbij uw wensen uit het oog te verliezen. We overleggen, werken met u samen en maken goede afspraken. Heeft u vragen, wilt u meer informatie over een nieuwbouwwoning, of wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons via mail info@josdejongbouw.nl
of belt u 06-12736920.